søndag 10. april 2011

Boller with a view!

Deilige Søndag! 


Ahh, for en deilig dag! Starten va ikke fullt så deilig da.. Starta dagen med å mal siste strøket i trappa, godt å bli ferdig! Så egentlig så va starten deilig den å :)

Våren har endelig kommet t Trøndelag, så vi har vært ut i hagen i hele dag! Sett både bie og hestehov. No e d VÅR! Og d sprett opp planta og blomster over alt! Bli spennende å se ka d e som væks rundt væggan hær. D e ikke reint lite heller!

Årets første lunch ute tok vi i dag å. Boller og te, With a view :) Helt fantastisk å sitt ut å kos sæ og ha utsikt over havet. Gjør godt for sjela d.plantasjen har 25 års jubileum, så vi dro en tur innom dær å i dag. så no har d bættere blitt stemor og påskelilje i blomsterkassan ut å <3 Så flott med blomster som tåle litt kulde! Så kjedelig å vent helt t midten av Mai ca med å få blomster i kassan. Får bare inderlig håp at ikke rådyran som luske i hagen hær spise dæm opp :/

Hærlig med litt farge rundt omkring! 

E d mulig å få en Søndag t i mårra?

Den hærlige dagen avsluttes no med ( forhåpentligvis) seier til RBK! 

Vil helt til slutt få send varme tanka t Monica og Katrine. Dæm har begge mista nånn viktige persona i sitt liv denne uka. 
Tenker på dere <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar