søndag 2. januar 2011

Sannheten

Æ e ikke en persjon som e så vældi gla i å snakk om følelsa, men no e d et nytt år- og nye muligheta. Har hadd lyst t å snakk om d hær mang ganga, men syns d e litt ekkelt. Men no bynne kjenne æ at æ har kommet t et punkt at d e mere pæs å bli minna på d hele tia ved at folk spør. Saken e d at æ ikke kan få barn på den naturlige måten. Syns selvfølgelig at d e vældi kjipt, men har akseptert det.

vil med d samme si at når du møte en bekjent/venn osv som har alt på stell med jobb og hjæm og div, men ikke barn : vær så snill å ikke bare bus fræm med spm om barn. D kan vær et vældi sårt tema for mang, og d e itj alle som vil vær åpen om d. D e vondt å bli minna på d hele tia! Sånne ting kan man heller spør om på tomanshånd.

Sånn, no e d gjort! Va itj så farlig :)

d som skjer videre no e uvisst. Bli nok prøverør, men d e itj bare bare d heller. Det e fortsatt muligheter for å få d t sjøl, men dæm sjansan va minimal. Men ska aldri si aldri! Barn ska vi ha! :)

  vil ellers ønsk alle sammen et riktig godt nyttår! 

3 kommentarer:

 1. Godt nytt år Linda!
  kanskje det her bli det året hvor "alt løsner". Nytt hus, nye omgivelser, nytt år og nye sjanser...

  Satser på alt det beste for deg.

  Stooor klem ;o)) MAMZ

  SvarSlett
 2. veldig bra skreve!!! Å æ e så forbanna enig i dæ me derre å alltid ha derre mase over sæ! Æ e så lei,slutt å mas d blir når d blir. Så d så! :)

  Gla i dæ å ønske dæ all lykke som finnes på jord! <3
  KLEEEMMMM Kari me d rare i ;)

  SvarSlett
 3. tusen takk, Karimin! <3 Savne dæ æ!

  SvarSlett